مشکلات واردات ماشین آلات راهسازی در سال های کرونا و تحریم؟ این روزها برای واردات ماشین آلات راهسازی مشکلات فراوانی وجود دارد که این موانع هم داخلی است و هم خارجی می باشد. در این مقاله ما به این موانع اشاره خواهیم کرد که واردات ماشین آلات راهسازی دست دوم راهکاری درست و فکر شده است و یا به علت تحریم و بالا رفتن قیمت ارز مجبور به این انتخاب برای وارد کنندگان ماشین آلات راهسازی شده است.
صالحی، دبیر انجمن تولیدکنندگان واردکنندگان ماشین آلات سنگین معدنی، ساختمانی و راهسازی، گفت: واردات ماشین آلات معدنی دسته دوم، غیر کارشناسی است و پس از اینکه مدتی کار می کنند نیاز به تعمیرات دارند و چون هزینه تعمیر آن ها بالا است و یا امکان تعمیر آن ها در کشور، وجود ندارد به آهن قراضه تبدیل و بلا استفاده می شوند.
مشکلات واردات ماشین آلات راهسازی از دیدگاه وارد کنندگان
1.بخشنامه ها و مقررات منع ورود ماشین آلات معدنی و راهسازی
در حال حاضر واردات نیازمند یک سری مجوز ها می باشد که این مجوز ها بسیار زمان بر و وقت گیر است و به غیر از آن در صورتی که دستگاه مورد مشابهی در بازار ایران داشته باشد اجازه ورود را نمی گیرد.
2. عدم تقاضای بازار
به علت بالا رفتن قیمت ارز واردات ماشین آلات راهسازی بسیار دشوار شده است، و چون از زمان سفارش گذاری تا زمانی که دستگاه به دست شما برسد بسیار طولانی به همین علت در زمان تحویل بار بین نرخ قبلی و جدید اختلاف زیادی به وجود می آید و خریدار حاضر به پرداخت این مابه تفاوت نمی باشد و دراین میان فقط وارد کننده متضرر خواهد شد.
3.بانک مرکزی ماشین آلات راهسازی و معدنی را آخرین الویت می داند.
بانک مرکزی واردات ماشین آلات راهسازی را امری مهم تلقی نمیکند و اگر بخواهد ارزی را تخصیص دهد آن را در آخرین الویت قرار می دهد، در صورتی که اگر به این امر بلند مدت نگاه کند و نسبت به این امر آگاهی داشته باشد واردات این دستگاه ها در معادن منجر به رونق بیشتر و استخراج بیشتر می شود و این امر موجب به ارز آوری بیشتری خواهد شد.
4.هزینه تعمیرات و نگهداری ماشین آلات معدنی و راهسازی بسیار بالا است.
صالحی گفت: عمر مفید ماشین آلات معدنی، ۵ سال است و پس از این مدت به تعمیر نیاز دارند و هزینه تعمیرات و نگهداری ماشین آلات معدنی بسیار بالا است و علاوه بر این، تعمیرات آن ها زمان بر است؛ بنابراین، بایستی ماشین آلات معدنی جدید و نو جایگزین آن ها شوند. کشورهای پیشرفته، به این موضوع توجه دارند و پس از ۵ سال، ماشین آلات جدید را جایگزین ماشین آلات قدیمی می کنند و ماشین آلات قدیمی را به کشورهای دیگر می فرستند که ایران یکی از کشورهایی است که مقصد واردات ماشین آلات معدنی دسته دوم دیگر کشورها است.
کاربر گرامی ما در این مقاله ابعاد مختلف مشکلات واردات ماشین آلات راهسازی در سال های کرونا و تحریم؟را بررسی کردیم. شما میتوانید بوسیله سایت روت کالا با آخرین اخبار مربوط به ماشین آلات راهسازی آگاه شوید، همچنین سایت روت کالا اولین پلت فرم فروش انواع قطعات ماشین آلات راهسازی و سنگین در ایران می باشد، و در صورت نیاز به خرید به صورت آنلاین گروه پشتیبان روت کالا همیشه پاسخگو مشتریان خود خواهد بود.