لودر بهتر است یا بیل مکانیکی مسئله این است ؟ لودر و بیل مکانیکی هر دو جزو پرکاربردترین و محبوب ترین ماشین آلات راهسازی و سنگین به حساب می آیند. ولی با این وجود تفاوت ها و کارایی های متفاوتی با هم دارند.

که هر فردی که در این زمینه فعالیت دارد بهتر است نسبت به آن آگاهی داشته باشد. ما در این مقاله با عنوان لودر بهتر است یا بیل مکانیکی مسئله این است ؟ به بررسی دقیق این موضوع می پردازیم.
وقتی صحبت از استفاده از ماشین آلات سنگین و راهسازی می شود، باید مطمئن شوید که از دستگاه مناسب در پروژه مناسب استفاده می کنید.

لودر بهتر است یا بیل مکانیکی
لودر بهتر است یا بیل مکانیکی

در صورت انتخاب نادرست دستگاه برای هر نوع پروژه ای بهروری عملیات دچار ضعف و نقصان می شود و بر روی کل عملیات تاثیر منفی دارد. و حتی ممکن است منجر به حوادث خطرناکی در حین کار شود.

به همین علت شناخت نسبت به لودر و بیل مکانیکی که جزو پر مصرف ترین ماشین آلات راهسازی و سنگین هستند از مهم ترین ضروریات و حتما این کار را بر عهده یک فرد متخصص در این زمینه بگذارید.

تفاوت اصلی لودر و بیل مکانیکی در چیست ؟

لودر :

1.انتقال و جابه جایی

2.بارگیری یا بلند کردن بار

3.لودر قدرت جابه جایی بالایی دارد و متحرک است.

4.کاربرد در عملیات عمرانی و شهری و یا ساخت و ساز

5.بیشتر در فضای باز کاربرد دارد تا بسته

بیل مکانیکی:

1.در عملیات حفاری کاربرد دارد.

2.خاک برداری

3.تخریب

4.بیل مکانیکی بیشتر حالت ایستایی و ثابت دارد و به اندازه لودر سرعت عمل ندارد.

5.بیل مکانیکی ها دارای اتصالاتی است که

انواع بیل مکانیکی:

بیل مکانیکی چهار قسمت اصلی دارند. باکت (جام)، دکل (تیرک اصلی)، استیک‌(بازوی جام)، شاسی یا بدنه. بیل مکانیکی ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام دارای کاربرد و عملکرد متفاوت است.

انواع بیل مکانیکی
انواع بیل مکانیکی

بیل مکانیکی های حفاری یا Dragline

این مدل بیل مکانیکی ها در پروژه های بزرگ عمرانی و همچنین در معادن برای حفاری و استخراج ، توسعه بنادر و جابه جایی ترانشه ها بسیار کاربرد دارد.

بیل مکانیکی های چرخ زنجیری یا خرنده

از کاربردهای بسیار مهم این نوع بیل ها استفاده برای حفر چاله ها ، گودال ها  و ترانشه ها می باشد. ولی از نظر سایز و ابعاد از بیل حفاری کوچک تر است.همچنین برای عملیات کشاورزی و جنگل داری نیز کاربرد زیادی دارد.

بیل مکانیکی های مکنده یا مکشی

بر خلاف انواع قبلی بیل مکانیکی، بیل مکشی از خلاء استفاده می کند که می تواند به طور موثر و ایمن برای حفاری مواد در اعماق سطح زمین بدون ایجاد آسیب به محیط اطراف کاربرد داشته باشد که از طریق یک سیستم جریان هوا، با قدرت و فشار بالا، مواد را به سرعت از طریق نازل انتقال می دهد.

انواع لودر :

بر خلاف بیل مکانیکی که بیشتر ثابت هستند و در عملیات حفاری کاربرد دارد. لودرهای چرخ لاستیکی بیشتر به حمل و نقل مواد معدنی و یا بارگیری مواد از یک مکان به مکان دیگر کارایی دارد.

انواع لودر
انواع لودر

از آنجایی که لودرهای چرخ لاستیکی کوچکتر هستند و می توان گفت بر خلاف بیل مکانیکی از نظر عملکرد ساده تر هستند، به همین علت در سایز های مختلفی مانند متوسط، کوچک و فشرده رده بندی می شوند.

لودر سایز متوسط

این مدل لودرها با اندازه متوسط، آنها را قادر می سازد تا در انواع مختلفی از مشاغل و پروژه ها برای حمل و نقل و یا پروژه های حفاری که در مقیاس کمتر است به کار گرفته شود.لودر متوسط بین 1800 کیلوگرم تا 20000 کیلوگرم وزن دارد.

لودرسایز کوچک

لودرهای  کوچک برای کارگاه های با کاربری کوچک تر مناسب است. در حالی که عملکرد آن کاملاً با لودر سایز متوسط ​​تفاوتی ندارد، این نوع مدل لودر بین 1200 کیلوگرم تا 1600 کیلوگرم وزن دارد که در مقایسه با لودرهای با سایز متوسط سبک تر است.

لودر سایز فشرده – جمع و جور

لودرهای سایز فشرده بزرگتر از لودرهای  کوچک هستند، اما گاهی اوقات می توانند از وزن لودرهای با اندازه متوسط نیز فراتر روند.لودرهای فشرده هنوز هم برای کارگاه های کوچک بسیار مناسب است.

در این مقاله 16 رویداد مهم جهان در زمینه انواع ماشین آلات راهسازی در سال 2022 ما نگاهی دقیق به این رویداد ها داشتیم و برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دنیای ماشین آلات راهسازی و خرید انواع قطعات یدکی و راهسازی کافی است به سایت روت کالا  مراجعه نمایید.

تا از به روزترین مقالات دنیا و همچنین خرید بدون واسطه به صورت آنلاین بهرمند شوید گروه پشتیبان روت کالا همیشه پاسخگو به شما کاربران می باشند.

لطفا قبل از خرید کالا با تیم فروش تماس بگیرید. 02166699599 

whatsApp: 0912 150 34 86

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *