پمپ گازوئیل کش چیست ؟
پمپ ها مصارف مختلفی دارند یکی از مهم ترین کارها و عملکرد های پمپ ها جابه جایی مواد مایع از یک مخزن یا دستگاه به مخزن دیگر است. در گذشته این پمپ ها بیشتر مصارف کشاورزی داشته اند و بوسیله این پمپ های دستی می توانستند آب را به مزارع کشاورزی برسانند .
از این جهت این نیاز به انتقال مایعات باعث بوجود آمدن پمپ های با کاربری متفاوتی شده است که برای انتقال سوخت از دستگاه های راهسازی به مخازن یا برعکس آن شد .
می بایست توجه داشت پمپ گازوئیل ( پمپ جا به جایی گازوئیل برقی) می تواند بیشتر سوخت ها را انتقال دهد و ففط برای انتقال گازوئیل به کارنمی رود برای انواع سوخت های بنزینی یا سوخت های سفید به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد .
پمپ گازوئیل کش چگونه کار می کند ؟
پمپ گازوئیل کش ( پمپ جا به جایی گازوئیل برقی) به سادگی سوخت را از یک مخزن به مخزن دیگر انتقال می دهد ، یا از یک ظرف به یک نازل منتقل می شود تا بتواند آن را به وسیله نقلیه انتقال دهد. از پمپ همچنین می توان برای انتقال سوخت از یک ماشین به ماشین دیگر ، یا حتی برای استخراج سوخت از یک وسیله نقلیه و برگشت به یک ظرف ذخیره سازی استفاده کرد.
کاربرد پمپ گازوئیل کش
برای سوخت گیری انواع وسایل نقلیه دیزلی از جمله اتومبیل ، کامیون ، اتوبوس ، ماشین آلات کشاورزی و ماشین آلات راهسازی و تجهیزات کارخانه ای طراحی شده است ، به طور کلی پمپ های انتقال دیزل در کاربرد بسیار انعطاف پذیر هستند و در صنایع مختلفی استفاده می شوند.
برخی از کاربرد های آن می توان به شرکت ها و اشخاصی اشاره کرد که گازوئیل مصرفی خود را به صورت عمده خریداری می کنند و در مخازن آن را ذخیره سازی کرده و بوسیله پمپ گازوئیل کش آن را به دستگاه های راهسازی و یا کشاورزی انتقال می دهند . واین امر باعث کاهش هزینه ها خواهد شد .
نکاتی در مورد انتخاب پمپ گازوئیل کش
انتخاب اولیه پمپ های گازوئیل کش درآغاز بسیار گیج کننده می بایست بدانید برای چه چیزی قرار است مورد استفاده قرار گیرد .
اولین و مهمترین موضوعی که می بایست بدان توجه کنید میزان دبی مورد نیاز است زیرا میزان ظرفیت پمپ را نشان می دهد .
میزان جریان به سرعت توزیع سوخت معمولاً با لیتر در دقیقه اندازه گیری می شود. میزان جریان به طور کلی با نوع خودرویی یا دستگاه راهسازی که سوخت گیری می کند ارتباط دارد. هرچه مخزن خودرو یا دستگاه بزرگتر باشد ، پمپی با سرعت بیشتری برای آن ضروری است .
اگر تصور کنید که در هنگام سوخت گیری اتومبیل خود میزان جریان در بنزین در حدود 40-45lpm است ، برای ناوگان استاندارد کامیون ها ، پمپ های انتقال سوخت با دبی استاندارد در حدود 50-70lpm کافی هستند.
محیطی که سوخت گیری در آن اتفاق می افتد نیز در انتخاب پمپ توزیع کننده سوخت تأثیر می گذارد. برای مثال پمپ های گازوئیل کش قابل حمل برای ماشین آلات کشاورزی نیاز کاملاً واضحی به پمپ های انتقال گازوئیل 24 و 12 ولت دارد.
تفاوت پمپ گازوئیل کش ثابت و متحرک
ایستگاه های سوخت گیری که در آن یک مخزن سوخت استاتیک در یک مکان ثابت وجود دارد ، معمولاً برق اصلی به آنها منتقل می شود و در نتیجه پمپ انتقال سوخت الکتریکی منطقی ترین راه حل است. مهم است که ولتاژ این منبع تغذیه را بررسی کنید زیرا در حالی که منبع تغذیه استاندارد 230 ولت است ، ولی لستفاده از110 ولت به دلیل ایمنی در سایت های ساختمانی رایج است و 400 ولت (سه فاز) برای مصارف صنعتی که ماشین آلات سنگین کار می کنند معمول است.
هنگامی که منبع تغذیه شبکه غیرقابل دسترسی است و متحرک است ، به عنوان مثال لازم است سوخت گیری سیار در مکانی از راه دور و دور از مخزن فله انجام شود ، معمولاً پمپ انتقال سوخت 24 ولت یا 12 ولت انتخاب می شود.
پمپ های گازوئیل متحرک با ولتاژ پایین همراه با کابل ها و گیره های تمساح برای اتصال به باتری وسایل نقلیه است. برای تجهیزات بزرگ نیروگاهی و کشاورزی ، توان مورد نیاز 24 ولت است ، در حالی که برای ماشین آلات و وسایل نقلیه کوچکتر ، پمپ انتقال گازوئیل 12 ولت کافی است.
کاربر گرامی برای خرید پمپ گازوئیل کش کافی است با گروه فروش سایت روت کالا ارتباط بگیرید تا بتوانید کالایی تضمین شده و با کیفیت خریداری کنید .
گروه پشتیبان روت کالا همیشه پاسخگوی شما عزیزان خواهد بود .
WhatsApp +98 912 150 34 86
لطفا قبل از خرید کالا با تیم فروش تماس بگیرید. 02166699599