۴ نکته مهم در خرید انواع لاستیک‌های ماشین آلات راهسازی : لاستیک‌ها یکی از پر مصرف ترین ادوات ماشین آلات راهسازی و همچنین ماشین‌های سبک و سواری به حساب می آید. به همین علت داشتن اطلاع کافی در این زمینه بسیار مهم و اساسی می باشد. لاستیک‌ها اخرین حلقه در به حرکت درآوردن دستگاه‌‌ها است و دارای کارکرد و وظایف بسیاری که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. و همچنین نکاتی ضروری در زمان خرید انواع لاستیک بدان اشاره می شود که هر صاحب دستگاهی می بایست بدان توجه کند.

خرید انواع لاستیک ماشین آلات راهسازی
خرید انواع لاستیک ماشین آلات راهسازی

کارکرد لاستیک‌ها

۱٫انتقال قدرت حاصل از حرکت موتور و دستگاه

۲٫جذب ضربات و ناهمواری‌های بر روی سطح جاده

۳٫حفظ اصطکاک بین دستگاه و جاده و حفظ چسبندگی

۱٫چه عواملی در مدت استفاده و تعویض لاستیک‌ها موثر است؟

۱٫مسافت طی شده (در ماشین‎‌های راهسازی ساعت کار دستگاه)

۲٫عمر لاستیک (مدت زمان تاریخ تولید لاستیک)

مسافت طی شده:

این عامل بستگی به نوع و جنس لاستیک و شرکت تولید کننده آن دارد. یک لاستیک بین ۶۰ تا ۸۰ هزار کیلومتر تعیین می گردد. ( ماشینهای راهسازی و معدنی ۴۰۰۰ – ۸۰۰۰ ساعت کار ) هرچند برخی از سازندگان تا ۱۰۰.۰۰۰ کیلومتر کارکرد را نیز برای برخی لاستیک های سواری تضمین می کنند.

عمر لاستیک:

لاستیک هایی که تاریخ انقضا آن گذشته است در صورت استفاده از آن بسیار خطرناک است. بیشتر تولیدکنندگان این محصول عمر کافی یک لاستیک را ۶ سال قرار دادن و حتی اگر لاستیک به عنوان زاپاس نیز مورد استفاده قرار گیرد نیازمند تعویض زیرا خطرات جبران ناپذیری به دنبال دارد مثل ترکیدگی هنگام رانندگی، بیشتر لاستیک‌های خارجی در بازار ما تاریخ انقضا گذشته است و با تنها رویت آج و گوشت لاستیک نمی توان آن را درست ارزیابی نمود باز تولیدات داخلی قابل اعتماد تر است.

۲٫توجه به تاریخ انقضا و تولید یک لاستیک چه میزان اهمیت دارد ؟

ساختار شیمیایی لاستیک‌ها در اثر زمان و عوامل محیطی مانند گرما ، سرما ، نور دچار تغییرات می شود که این امر منجر به فرسایش و تجزیه جداره‌های پلیمری و همچنین کاهش شدید خاصیت انعطاف پذیری و مقاومت لاستیک در در انتها منجر به شکنندگی و فرسایش شدید آن می شود. که این امر در سرعت‌های بیش از ۱۰۰ کیلومتر منجر به از دست رفتن کنترل ماشین و تصادف‌های سهمگین می گردد.

همانطور که می دانید حداکثر عمر مفید یک لاستیک در سطح استاندارد‌های جهانی و شرکت سازنده آن در حدود ۶ سال می باشد ولی این تاریخ در کشور ما به علت مواد اولیه با کیفیت پایین در حدود ۳ سال است. که بهتر این زمان بندی و تعویض به موقع آن رعایت شود.

۳٫عوامل موثر بر عمر انواع لاستیک‌ها شامل چه مواردی می باشد؟

  1. شرایط آب و هوایی میزان قابل توجه ای بر عمر لاستیک تاثیر می گذارد.
  2. جاده‌های ناهموار و پر دست انداز و غیر استاندارد
  3. سرعت مجاز برای رانندگی با دستگاه رعایت نمی شود.
  4. بار بیش از حد و خارج از توان دستگاه
  5. استفاده از دستگاه به صورت طولانی مدت و غیر اصولی

۴٫لاستیک انباری چیست؟ و چه خطراتی دارد؟

این اصطلاح در مورد لاستیک‌‌هایی استفاده می شود که به دلایل مختلفی مانند قاچاق ، احتکار در انبار برای بالا رفتن قیمت، خرید از کشورهای جهان سوم با استاندارد‌های پایین و یا لاستیک‌های استوک که از رده خارج هستند. به کار برده می شود.این محصولات به علت قیمت پایین و همچنین حاشیه سود بسیار زیاد از طریق سودجویان در بازار به فروش می رسد. که برای مصرف کننده تبعات سختی دارد و در حقیقت بازی با جان انسان هاست.

برای جلوگیری از بروز هر نوع مشکل به این موارد توجه ویژه داشته باشید. تاریخ تولید بر روی لاستیک وجود دارد ولی فقط نیازمند کمی دقت است در جداره بیرونی لاستیک‌ها یک عدد چهار رقمی درج شده که تاریخ تولید است.این عدد براساس سال و هفته تولید است. دو رقم اول هفته و دو رقم دوم آخر سال تولید را نشان می دهد. برای مثال درج عدد ۵۰۰۸ بر روی لاستیک یعنی لاستیک در هفته ۵۰ سال ۲۰۰۸ تولید شده. و اگر رقم سه عدد باشد یعنی متعلق به قبل از سال ۲۰۰۰ میلادی است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و همچنین آشنایی با دنیای ماشین آلات راهسازی و خرید انواع قطعات آن کافی است به سایت روت کالا مراجعه نمایید تا از به روزترین مقالات دنیا و همچنین خرید بدون واسطه به صورت آنلاین بهرمند شوید گروه پشتیبان روت کالا همیشه پاسخگو به شما کاربران می باشند.

لطفا قبل از خرید کالا با تیم فروش تماس بگیرید. ۰۲۱۶۶۶۹۹۵۹۹ 

whatsApp: 0912 150 34 86

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *